adindut

23’s

23’s

And I just can’t hold your hand

(Source: Spotify)

Always with best friend {}

Always with best friend {}

Nek lagi nggoyak uwong ojo nggetu-nggetu ndak malah ilang, nggoyak biasa wae lak ngko yo sadar sak mlakune wektu :) adindut
Pokomen kudu kuat, kudu tetep mesem, ora oleh ngeluh, lan tetep AKU RAPOPO adindut